На моїй холодній шкірі чую флердоранж і лактонно-смолисті солодкі ноти. Уява одразу ж переносить в прохолодні зелені сади португальської Сінтри, і ось ти вже сидиш за столиком місцевої автентичної кондитерської, на вуличці, бруківка якої досі ще пам ятає романтично-бунтарський дух Байрона, який обожнював цю місцину, під нагрітими пекучим сонцем квітучими апельсиновими деревами, тобі виносять замовлення - склянку лимонаду з базиліком та льодом, і, ще теплий, португальський яєчно-цукровий десерт Оvos moles, у вигляді морської мушлі, і місцеву варіацію молочного крем-брюле. Відчуваються водночас і свіжість і тепло, гірчинка почергово змінюється на солодкавість...
Дуже цікавий, глибокий, досить щільний, хоча, в одночас, і простий та життєрадісний аромат. Довго шукала стійкий і округлий, неколючий, пряний цитрус, - і знайшла)